MP-filtri öljynsuodatin

MP-filtri öljynsuodatin on Italian omistama yritys yli 45 vuoden kokemus hydraulinen ilmansuodattimissa. 1960-luvulta Jaden jatkuva tutkimus ja kehitys on luonut vankan pohjan tulossa top hydraulinen suodatin valmistaja.

Tuotetiedot

MP-filtri öljyn suodatin tuotteen esittely:

MP-filtri öljynsuodatin on Italian omistama yritys yli 45 vuoden kokemus hydraulinen ilmansuodattimissa. Vuodesta 1960-luvulla Jaden jatkuva tutkimus ja kehitys on luonut vankan pohjan tulossa top hydraulinen suodatin valmistaja.

1.jpg

 

MP-filtri öljyn suodatin tuote ominaisuuksia:

Suodata materiaali: korkea laatu lasi kuitua suodattimen avulla

Suodatus tarkkuus: alkaen 1,3,6,12, 25... μm: n suodattimen suhde: X≧100

Rakenteellisen vahvuuden: 2.0Mpa, 1.0Mpa, 21.0Mpa, 16.0Mpa

Soveltamisala: paine öljy suodatus ajaksi hydraulinen ja voitelujärjestelmien suodattaa epäpuhtaudet järjestelmään ja varmistaa järjestelmän normaalia toimintaa.

 

2.jpg

MP-filtri öljyn suodatin tuotteen hakemuksen:

1. konepajateollisuudessa, 85 prosenttia nykyisen työstökone siirtoverkon käyttää hydraulista voimansiirtoa ja valvonta. Kuten hiomakoneet, jyrsinkoneet, höylät, jyrsintäkoneet, painaa leikkaamista koneet ja yhdistelmä Työstökoneet.

2. metalliteollisuudessa valokaariuunissa valvontajärjestelmä valvontajärjestelmä liikkuvaa mylly, avaa uunin ilmaiseksi, muunnin valvonnan, masuunin valvonta, nauhat poikkeama ja jatkuva jännitys laite antaa Hydraulinen teknologia.

3.jpg

MP-filtri öljyn suodatin laadunvarmistus:

1. antaa sinulle project design, prosessi suunnittelu, sopiva kone laitteiden ostosuunnitelman, mukaisesti tarpeisiisi Piirrä piirustukset, tuotetiedot, ja toimittakaa selkeät kuvat asiakkaille vahvistamaan. Näytteet toimitetaan asiakkaan vahvistus erityisolosuhteissa.

2. kaikenlaisia teknisen henkilöstön ja esimiehet yritys on vastuussa suodatin Precision jalostus ja valmistus ammatinharjoittamisvälineille, tarkkuus-Laitteet nähtävillä, kotimaan advanced 100000 Ilmastointi puhdistus työpaja, kehittynyt suodatus tekniikka testaus center ja täydellinen laadun hallinta. Järjestelmä takaa tarjota asiakkaille laadukkaita tuotteita.

 


Hot Tags: MP-filtri Öljynsuodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like