Pall suodatin HC9600FKS16H

Vuonna 1946 perustettu PallCorporation on maailman suurin ja laajin erikoistunut suodatus, erottaminen ja puhdistus. Mia teknistä asiantuntemusta, tuoteryhmiä ja maailmanlaajuinen verkosto tehdä maailman johtava markkinoilla. Pääkonttori sijaitsee New Yorkissa

Tuotetiedot

Pall suodatin HC9600FKS16H tuotteen esittely:

Vuonna 1946 perustettu PallCorporation on maailman suurin ja laajin erikoistunut suodatus, erottaminen ja puhdistus. Mia teknistä asiantuntemusta, tuote linjat ja maailmanlaajuinen verkosto tekevät siitä maailman johtava markkinoilla. Pääkonttori sijaitsee New Yorkissa, Yhtiö työllistää yli 10000 ihmistä ympäri maailmaa ja on tytär- ja tuotantolaitoksia yli 30 maasta ja alueilla Maailman ympäri. Hydraulinen järjestelmä pall Suodatinelementti käytetään pääasiassa poistaa kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja pilaantumisen aste toimiva väline tehokkaan valvonnan. Se käytetään laajalti petroleum, kemianteollisuuden, metallurgia, ilmailun, elektroniikka, sähköä, apteekki, ympäristönsuojelua, atomienergiajärjestön, ydinteollisuuden, maakaasu, tulenkestävät materiaalit, palontorjuntavälineitä ja muut kentät.

1.jpg

Pall suodatin HC9600FKS16H tuote ominaisuuksia:

Medium: ehdot hydrauliöljyn suodatin elementti phosphatide hydrauliöljyn emulgointiaine vettä ja monoeteeniglykolin

Materiaali: Lasikuitu ruostumattomasta teräksestä mesh puuseppä suodatinpaperi

Suodatus tarkkuus: 1μm-100μm

Työpaine: 21bar 210bar

Käyttölämpötila: - 30 ~ + 100 ℃

Liikenne: 20-400 l/min

2.jpg

Pall suodatin HC9600FKS16H tuotteen hakemuksen:

Korkea ja korkean tarkkuuden valvonta: tykistö raita ajaa, vakautta ja tornin, alusten sukupuuttoon, lentokoneiden ja ohjusten asenne käyttölaitteen, kuten koneen ja tarkka paikannus järjestelmä, asema ja valvonta teollisuusrobotilla, paksuus peltiä press, nahka osan ohjausobjektin, power generator nopeuden asetuksen säätö, tehokas tärinän taulukko ja testaus kone, suuri multi vapaus aloite simulaattori ja virkistysmahdollisuudet, jne.

3.jpg

Pall suodatin HC9600FKS16H laadunvarmistus:

Senjie suodattaa yrityskulttuuria: senjie ihmisten aina noudattaa 12-sana käsitteen ”innovatiivisuus, laatu, palvelu, talouden, omistautumista ja kiitollisuutta ”. Vaimentava uusia ideoita, tiukka laadunvalvonta, monipuolinen palvelu seuranta, ammattikoulutettujen laatutuotteita. Mukaisesti ”harjoittamisesta, henkilöstön, teknologian, henki, hyödyt” 10 sanaa tavoite. Nyt meillä on ryhmä erinomainen johtohenkilöstön ja laadukas ammatillinen tekninen joukkue, mukava ja tyylikäs toimistoympäristössä ja uusi moderni standardin tehdas. Annetaan arvoa laadulle, elämää, kertaa prestige hinta kilpailukykyinen hallinta uskovansa kotipaikka Pohjois-henan, puolilla maailmaa.

 


Hot Tags: Pall suodattimen HC9600FKS16H, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

You Might Also Like