Pall suodatin UE319AT20H

Hydraulinen järjestelmä sitä käytetään poistaa kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline. Tämä Suodatinelementti on sellainen korvaava tuote PALL(PALL) Suodatinelementti.

Tuotetiedot

Pall suodatin UE319AT20H tuotteen esittely:

Hydraulinen järjestelmä sitä käytetään poistamaan kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline ja tehokkaasti valvoa pilaantumisen aste toimiva väline. Tämä Suodatinelementti on sellainen korvaava tuote PALL(PALL) Suodatinelementti.

1.jpg

Pall suodatin UE319AT20H tuote ominaisuuksia:

Medium: ehdot hydrauliöljyn phosphatide hydrauliöljyn emulgointiaine vesi - hexadiol

Materiaalin laatu: Lasikuitu suodatinpaperi - BN ruostumaton teräs kudottu net -W puumassa suodatin paperi -P ruostumattomasta teräksestä sintrattu net -V

Suodatus tarkkuus: 1μ ~ 100μ

Työpaine: 21bar 210bar

Toimiva väline: ehdot hydrauliöljyn, phosphatide hydrauliset öljy, emulsio, veden eteenin glykolia

Käyttölämpötila: - 30 ℃ ~ + 110 ℃

Tiivistemateriaalit: fluoro-rengas /Nitrile butadieeni kumi

2.jpg

Pall suodatin UE319AT20H tuotteen hakemuksen:

1. petrokemian: erottamisoikeus ja tuotteiden parhaillaan jalostus ja kemikaalien tuotantoon; puhdistus magneettinauha, optinen levy, valokuvausfilmit valmistusteollisuuden ja nesteiden suodatus hyvin injektio veden ja kaasun degranulation öljykentän;

2. tekstiilien: puhdistus ja jopa suodatus polyesteriä sulaa aikana piirustus, paineilmakompressori, suodatus suoja öljyn poistaminen ja veden poisto paineistettua kaasua.

3, jne.

3.jpg

Pall suodatin UE319AT20H laadunvarmistus:

1. sopimus tuotteiden laatua (mukaan lukien tarvikkeet) täysin vaatimusten mukaisesti mukainen kansallinen standardi GB 15588-2003 ja niihin liittyvien tuotteiden kansallisten laadun tasoa.

2. tuote on valmistettu lasikuidusta ja ei ylimääräisiä aineita, muita kuin lisätään.

3. Varmista, että tietotekniikkaa ja testaus keinot myy Suodatinelementti ovat täydellisiä, ja tuote ei koskaan jätä tehtaan vikoja.

4. tarkastusraportti ja muiden todistusten valvonnan laatuosasto kanssa tuotteiden jokaisen erän määrä, kun ne jättävät tehtaan tarkastuksen ja hyväksymisen yksiköiden.

 

 

 

 


Hot Tags: Pall suodattimen UE319AT20H, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää