Pall suodatin UE619AS40Z

Mia UE619AS40Z on lasin fiber tarkka nesteen Suodatinelementti. Aatos UE619AS40Z suodatinmateriaalin hyväksyy Ultra-Fine lasikuitu ja valmistusta ja niklattu Silitysrauta kankaana lisätä tukea voimaa ja käyttöiän PALL UE619AS40Z suodatinmateriaalin.

Tuotetiedot

Pall suodatin UE619AS40Z tuotteen esittely:

Mia UE619AS40Z on lasin fiber tarkka nesteen Suodatinelementti. Aatos UE619AS40Z suodatinmateriaalin hyväksyi erittäin hieno lasikuitu ja on varustettu kuitukankaiden kangas ja niklattu rautaa lanka kankaalla lisätä tukea voimaa ja käyttöiän PALL UE619AS40Z suodatinmateriaalin. Yhteinen suodatinmateriaalin hyväksyy vakaampi ultraäänihitsauksella ja kahden suojelus tekniikka rauta baari liimaus. Vaihdelaatikkoon hyväksyy engineering ABS-muovi, joka on 6 - 8 kertaa polypropeeni vaihdelaatikkoon alkuperäinen PALL UE619AS40Z Suodatinelementti vahvuus. Suodatinmateriaalin tarttuvuus ja vaihdelaatikkoon luopuu muovi käyttövalmiiksi ja käyttää kypsempi Saksan hangao komponentti liima, jotta romahtaa Suodatinelementti on ainakin kaksinkertaistuneet.

1.jpg

Pall suodatin UE619AS40Z tuote ominaisuuksia:

1) kalvo taitto ja syvä suodatus on suuri kalvo suodatus

2) vähäisyydestä, erityisen saastunutta suvaitsevaisuutta,

3) pitkä käyttöikä

4) laaja suodatus tarkkuus on valinnainen

2.jpg

Pall suodatin UE619AS40Z tuotteen hakemuksen:

1. elektroniikan ja lääkkeiden: esikäsittely suodatus käänteisosmoosilla veden ja deionisoidulla vedellä esikäsittely suodatus pesu nestettä ja glukoosi.

2. lämpöteho ja ydinvoima: puhdistus öljyn voitelu järjestelmän nopeudenohjausjärjestelmä ja ohitus valvontajärjestelmän kaasuturbiinin ja kattilan, puhdistus, pumppu, Tuuletin ja pölyn poisto järjestelmä.

3, jne.

3.jpg

Pall suodatin UE619AS40Z laadunvarmistus:

1. Anna asiaa materiaalit ostajalle ja teknistä tukea ostajalle sopimuksen määräysten mukaisesti.

2. Jos Suodatinelementti ei täytä sopimuksessa määrättyjen laatu, yritys vaihtaa sen ehdoitta. Tässä asennus-ja koeajo, Suodatinelementti on laatuongelmia. Ensinnäkin Suodatinelementti olisi käsiteltävä ja vastuu tarkastetaan.

 


Hot Tags: Pall suodattimen UE619AS40Z, valmistajat, toimittajat, hinta, tehdas

Tutkimus

Saatat myös pitää