Parker suodatinpatruuna

Parker suodatinpatruuna on tuote sarja suodattimen patruunat käynnisti meille parker yritys. Sitä voidaan käyttää monia merkkejä kurssi korvaa ensi vuonna. Tämän sarjan suodatin osia käytetään hydrauliikka suodatin kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia päässä toimiva väline valvoa tehokkaasti pilaantumisen aste toimiva väline laitteiden normaalin toiminnan varmistamiseksi. Tämän sarjan suodattimen osien korvata ulko ja tuotteiden tuontiin kuten pall, hodek, MANN, marler indermanian suodatinelementtejä. Sen uusiminen ja suodatin elementti palveluista ovat lähinnä asiakkaat ja teknisten palvelujen Kiinassa.

Tuotetiedot

Parker suodatin patruuna tuotteen esittely:

Parker suodatinpatruuna on tuote sarja suodattimen patruunat käynnisti meille parker yritys. Sitä voidaan käyttää monia merkkejä kurssi korvaa ensi vuonna. Tämän sarjan suodattimen osien käytetään hydrauliikka suodatukseen kiinteitä hiukkasia ja kolloidisia aineksia toimiva väline tehokkaasti hallita pilaantumisen aste toimiva väline laitteiden normaalin toiminnan varmistamiseksi. Tämän sarjan suodattimen osien korvata suodattimen osien ulkomaisten tuotujen tuotteiden kuten pall, hodek, MANN, marler ja indermanian. Sen uusiminen ja suodatin elementti palveluista ovat lähinnä asiakkaat ja teknisten palvelujen Kiinassa.

1.jpg

Parker suodatin patruuna tuote ominaisuuksia:

1. likaa muisti asema, joka voi kuljettaa enemmän likaa.

2. väsymys vastus ja väsymys vahvuus vuorotellen virtauksen.

3. Suodatinelementti itsessään puhtaus on standardien mukainen.

2.jpg

Parker suodatin patruuna tuotteen hakemuksen:

1. metallurgia: sitä käytetään suodatus hydraulijärjestelmä valssaamo ja jatkuva valukoneen ja suodatus eri voitelujärjestelmän laitteet.

2. petrokemian: erottamisoikeus ja tuotteiden parhaillaan jalostus ja Puunjalostustuotannon puhdistus nesteiden, puhdistus magneettinauha, optinen gramofonilevy ja valokuvausfilmit valmistuksessa suodatus hyvin pistoksen vettä ja maakaasun degranulation öljy-kentässä.

3.etc.

3.jpg

Parker suodatin patruuna laadunvarmistus:

1. tiukka laadunvalvonta takaa koon virhe Suodatinelementti pituudesta, leveydestä ja tiivistepinnat

2.anti korroosio tulpat ja täysin liimattu rakenteet takaavat suurin vahvuus

3. noudattamisen valmistus ja testaus ISO-standardeihin

4. kustannustehokas lukuisia laadukkaita suodatus materiaalin valinta

 

 


Hot Tags: toimittajat, Parker suodatinpatruuna, hinta, valmistaja, factory

Tutkimus

You Might Also Like