Stauff suodatin

Stauff on yli 50 vuoden kokemus alalta, rikas kokemus ja Motivoitunut henkilökunta kehittynyt tuotantotekniikka ja ennakoiva hallinnointi, sidfoot on tullut kilpailukykyinen kumppani. Käymme rutiininomainen testaus ja testaus laboratorioiden varmistaa, että kaikki sidford tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Jotta tuotteet täyttävät ISO 9001: 2000 sertifioinnin, Stauff laatujärjestelmä pyrkii jatkuvasti parantaa tuotteiden laatua.

Tuotetiedot

Stauff suodatin patruuna tuotteen esittely:

Stauff yli 50 vuoden kokemus alalta, rikas kokemus ja Motivoitunut henkilökunta kehittynyt tuotantotekniikka ja ennakoivaa ohjausta, sidfoot on tullut kilpailukykyinen kumppani. Käymme rutiininomainen testaus ja testaus omat laboratoriot varmistettava, että kaikki sidford tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. Jotta tuotteet täyttävät ISO 9001: 2000 sertifioinnin, Stauff laatujärjestelmä pyrkii jatkuvasti parantaa tuotteiden laatua.

1.jpg

Stauff suodatin patruuna tuote ominaisuuksia:

1. korkeapaine osa, keskellä ilmanpaine pressure-osaa, return-osaan ja öljyn imeytymistä jakso;

2.High, keskitason ja alhaisen tarkkuuden arvosanoja.2-5um on erittäin tarkka, 10-15um on keskipitkällä tarkkuus, 15-25um on pieni tarkkuus.

3. Nosta pakkaus suodattimen tuotteen ulkonäkö koko suodatusalueella ehdot aaltopahvin suodatinosa ja hydraulinen suodatin laskostuksen korkeus alle 20 ㎜ yleisesti

4. hydraulinen suodattimen paine-ero on yleisesti 0,35-0,4 MPa, erityinen suodatin, mutta yksittäiset vaatimukset tasauspyörästön korkeassa paineessa, korkeat vaatimukset alle 32 MPa, jopa 42 MPa painetta vastaava järjestelmä.

5. korkein lämpötila, joitakin vaatimuksia jopa 135 ℃

2.jpg

Stauff suodatin patruuna tuotteen hakemuksen:

Stauff suodatinpatruuna käytetään laajalti petroleum, kemianteollisuuden, metallurgia, ilmailun, elektroniikka, sähköä, apteekki, ympäristönsuojelu, puhdistus atomienergiayhteisön, ydinteollisuuden, maakaasu, tulenkestävät materiaalit, palontorjuntavälineitä ja muilla aloilla.

3.jpg

Stauff suodatin patruuna laadunvarmistus:

1. vahvuus vaatimus: tehdä täydellinen astetta vaatimuksen, vastaa paine-ero, vastaa asennuksen ulkopuolella voimassa, oltava paine-ero vaihtokuormituksena

2. suodattimen kuitua ei voida poistaa tai eroon

3. suodatin kuitua kävyistä lika enemmän kuormaa

4. se on tavallisesti käytetään korkealla ja kylmä

5. väsymiskestävyys; Väsymislujuus mukaisesti vuorotellen virtauksen

 


Hot Tags: stauff suodatinpatruuna, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like