SPL-40 Suodatinlevy

SPL-40 Suodatinlevy kutsutaan myös laminoitu suodatin, joka on tehty metalliverkosta eri silmää ja tukea mesh ja käsittelee Helmikirjailu prosessi. SPL-suodatin on suodatin valmistettu metalliverkkoa, joka täyttää lujat, öljy kulkee tuotantokapasiteettiaan, luotettava suodatus ja helppo puhdistaa. Sopii suodatin painamalla öljyn suodatus, öljy järjestelmän suodatusta laivamoottoreita ja muiden laitteiden ja suodatus epäpuhtaudet tekstiili varastoliuosten ennen puolella ja muita vastaavia ehtoja, eri kehruu suuttimet synteettiset kuidut ja rayon tekstiilit kemian-fiber teollisuudessa.

Tuotetiedot

SPL-40 suodatin levyn tuotteen esittely:

SPL-40 Suodatinlevy kutsutaan myös laminoitu suodatin, joka on tehty metalliverkosta eri silmää ja tukea mesh ja käsittelee Helmikirjailu prosessi. SPL-suodatin valmistetaan suodattimen metalliverkkoa, joka täyttää lujat, öljy kulkee tuotantokapasiteettiaan, luotettava suodatus ja helppo puhdistaa. Sopii suodatin painamalla öljyn suodatus, öljy järjestelmän suodatus marine Diesel moottorit ja muut laitteet ja suodatus epäpuhtaudet tekstiili varastoliuosten ennen puolella ja muita vastaavia ehtoja, eri kehruu suuttimet synteettisten kuitujen ja rayon tekstiilien kemikaalien Fiber teollisuudelle.

1.jpg

SPL-40 suodatin levyn tuote ominaisuuksia:

1. suodatin tehty metalliverkosta

2. on korkea lujuus ja öljy kulkee tuotantokapasiteettiaan.

3. luotettavien suodatus, helppo puhdistaa, jne.

4. Suodata materiaali: fosfori pronssi mesh, ruostumattoman teräksen sileä mesh, toimikas mesh, mat mesh

5. maksimi käyttölämpötila: 95 ° C

6. suurin sallittu käyttöpaine: 0.8Mpa

2.jpg

SPL-40 suodatin levyn tuotteen hakemuksen:

1. sopivaa suodatusta ohut öljy voitelu laitteet eri

2. sopiva suodatusjärjestelmä suodatin painamalla, laiva, dieselmoottori, jne.

3. soveltuvia eri teollisuuden aloille, kuten öljyn sähköä kemian teollisuus, metallurgia, ja parantaa öljyn puhtaus

3.jpg

SPL-40 suodatin levyn laadunvarmistus:

Senjie suodatin pyrkii tuottamaan kuluttajien vaatimukset täyttäviä tuotteita. Suodatinelementti ei pitäisi olla vain esteettisesti miellyttävä, mutta myös taloudellisempi ja käytännöllisempi. Sen tehtävänä on poistaa erilaisia nesteitä ja ilmansaasteiden tarvittavat tuotteet, se voi tehdä laitteiden ja työympäristösi mahdollisuuksia saavuttaa puhtaus, jotta kaikenlaisia laitteita toimisivat oikein, niin että ihmiset ovat tuoreen ja mukava työympäristö.

 


Hot Tags: SPL-40 Suodatinlevy, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää