Wire Mesh Suodatinlevy

: Wire Mesh suodatin levyn tuote Suodatinlevy on eräänlainen Suodatinelementti, joka on yleisesti valmistettu ruostumatonta terästä metalliverkkoa. Se on eri suodatus sovelluksia käytetään laajasti kemian teollisuus, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus ja muilla teollisuudenaloilla. Tämä suodatin...

Tuotetiedot

Johdanto levyn Wire Mesh suodatin:

Suodatinlevy on Suodatinelementti, joka on yleisesti valmistettu ruostumatonta terästä metalliverkkoa. Se on eri suodatus sovelluksia käytetään laajasti kemian teollisuus, lääketeollisuus, elintarviketeollisuus ja muilla teollisuudenaloilla. Tyyppi Suodatinelementti on ominaista korkea suodatus tarkkuus, hyvä korroosionkestävyys ja hyvä kulutuskestävyys. Suodatinlevyjä on hyvä pitkän aikavälin suorituskyvyn. Sitä voidaan toistuvasti pestä ja käyttää. Suodatinlevy on saatavilla eri kutoa eri, silmäkoot, kerrokset ja suodatus tarkkuus. Mukautetun suunnittelu on käytettävissä.

4.jpg

Wire Mesh suodatin levyn tuotteen ominaisuuksia:

Mitat

Wire mesh suodatinlevyjä voidaan eri muodoissa, kuten pyöreä, kulmikas, soikea ja voidaan tehdä mukaan asiakkaan vaatimus.

Tyypillinen on teräslanka, kudottua metalliverkkoa lävistettyjä pyöreä suodatin.

Yllään menetelmä on tavallinen, twill tai tavallinen Hollanti ja twill Hollanti.

2 (2).jpg


Hot Tags: Wire mesh Suodatinlevy, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like