Suodatinelementti kemialliselle kuidulle

Metallikuituinen sintrattu huopa on valmistettu ei-kudotuista, metalloituneista ja korkean lämpötilan sintratuista metallikuiduista, joiden mikronin halkaisija on. Monikerroksinen metallikuitumatto muodostaa reiän gradienttia eri huokoskerroksista, joita voidaan ohjata erittäin korkean suodatusmäärän saavuttamiseksi ja suuremman määrän likaa kuin yksikerroksinen huopa.

Tuotetiedot

Suodatinelementti kemiallisille kuiduille Esittely:

Metallikuituinen sintrattu huopa on valmistettu ei-kudotuista, metalloituneista ja korkean lämpötilan sintratuista metallikuiduista, joiden mikronin halkaisija on. Monikerroksinen metallikuitumatto muodostaa reiän gradienttia eri huokoskerroksista, joita voidaan ohjata erittäin korkean suodatusmäärän saavuttamiseksi ja suuremman määrän likaa kuin yksikerroksinen huopa. Se pystyy jatkuvasti ylläpitämään suodatinkankaan suodatusvaikutusta ja sillä on kolmiulotteisen verkon ominaisuudet, huokoinen rakenne, suuri huokoisuus, suuri pinta-ala, huokoskoko ja yhtenäinen jakautuminen. Siksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopa voittaa tehokkaasti virheet, joiden vuoksi metalliverkko on helppo estää ja olla haavoittuvia. Se kompensoi jauheen suodatustuotteen herkkyyttä ja pienen virtausnopeuden ja ratkaisee ominaisuudet, joita suodatinpaperi ja suodatinkangas eivät kestä lämpötilaan ja paineeseen. Sen vuoksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopa on erinomainen suodatusteho ja sopii erinomaisesti korkean lämpötilan kestävyyteen, korroosionkestävyyteen ja korkeaan kestävyyteen. Tarkkuusmateriaali.

1.jpg

Suodatinelementti kemiallisten kuitujen ominaisuuksiin:

1. Suuri määrä imua lian päällä

2. Vahva materiaalinvarmistus

3. Korkean lujuuden ja korkean paineen alenemisen takia

4. Tarkka suodatustarkkuus

5. Se on helppo puhdistaa ultraäänivärähtelyllä ja muilla puhdistusmenetelmillä, joten se on pitkäikäinen.

6. Lisääntynyt suodatusalue aaltolevyn muodon takia

7. Saatavana suodatustarkkuuteen (um) 3/5/7/10/15/20/25/30/40/60

8. Mitat asiakkaan tarpeiden mukaan

2.jpg

Suodatinelementti kemiallisille kuiduille Sovellus:

Käytetään pääasiassa suurmolekyylipolymeerien ja lääkkeiden, hydrauliöljyn, vedenkäsittelyn, korkean lämpötilan kaasun ja muiden väliaineiden suodattamiseen.

3.jpg

Kemiallisen kuidun laadunvarmistus:

Rutiininomainen testaus ja testaus tehdään omissa laboratorioissamme niin, että kaikki tuotteet täyttävät kansainväliset standardit. ISO 9001: 2000 -standardien noudattamiseksi laadunvarmistusjärjestelmä pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteiden laatua.


Hot Tags: suodatinelementti kemiallisille kuiduille, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like