Polymeerin sula litteä suodatinelementti

Polymeerin sula litteä suodatinelementti on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kuituliesiittimestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta metalliverkosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopasuodatin on valmistettu metallikuitufilamenteista, joiden mikronin halkaisija on, ja nämä metallikuitufilamentit pinotaan ja sintrataan sitten korkeassa lämpötilassa.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Polymeerisulatus Pleated Filter Element Product Introduction:

Polymeerin sula litteä suodatinelementti on yleensä valmistettu ruostumattomasta teräksestä valmistetusta kuituliesiittimestä ja ruostumattomasta teräksestä valmistetusta metalliverkosta. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopasuodatin on valmistettu metallikuitufilamenteista, joiden mikronin halkaisija on, ja nämä metallikuitufilamentit pinotaan ja sintrataan sitten korkeassa lämpötilassa. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopasuodatin tehokkaasti voittaa puutteet, joiden vuoksi metalliverkko on helppo estää ja olla haavoittuvia. Samalla se myös ratkaisee suodatinpaperin ja suodatinkankaan ominaisuudet, jotka eivät kestä lämpötilaa ja paineita. Sen vuoksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopasuodatin on hyvin suodatettu materiaali, jolla on korkea lämpötila ja korroosionkestävyys sekä suuri suodatuskyky.

1.jpg

Polymeerin sula litteä suodatinelementti Tuotteen ominaisuudet:

1. Pilaantumiskapasiteetti on suuri, suodatuksen tarkkuus on korkea, paine nousee hitaasti ja korvausjakso on pitkä.

2, jotka kestävät typpihapon, alkalin, orgaanisten liuottimien, lääkkeiden korroosiota, voidaan käyttää pitkään 600 astetta.

3. Suuri tyhjätaso ja erinomainen läpäisevyys, alhainen painehäviö ja suuri virtaus.

4, voidaan taittaa suodatusalueen lisäämiseksi ja voidaan hitsata.

5, voidaan puhdistaa ja regeneroida, voidaan käyttää useita kertoja.

Materiaali: SUS316L

Suurin sallittu koko 1200 "1500nnm voidaan mukauttaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti

Voidaan käsitellä levynmuotoisiksi kynttilöiksi, aaltomuotoiksi ja muiksi muodoiksi

2.jpg

Polymeerisulatus Pleated Filter Element Product Application:

Polymeerisulatuslaskostettu suodatinelementti sopii maakaasun, nestemäisen ja nestemäisen kiinteän aineen, keinotekoisen kaasun ja muiden ei-syövyttävien kaasujen, kuten typen, hiilidioksidin, propaanin ja butaanin, erottamiseen. Se on kaasun keräysasema ja kaasukompressori maakaasun keräysputkistoista ja kaasuputkista. Asemat, alikuljetusasemat, sianvälitysasemat, pääteasemat ja erotus- ja puhdistuslaitteiden komponentit, joita tarvitaan eri sovellusalueille.

3.jpg

Polymeerin sula litteä suodatinelementti Laadunvarmistus:

Ruostumattoman teräksen sintratun huopasuodattimen suodatustarkkuus on yli 95%. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu sintrattu huopasuodatin on paljon suurempi likaantumiskapasiteetti kuin muilla tavallisilla suodatinelementeillä, ja se voi pitää suodatustyöt jatkuvasti, jolloin vältetään suodatinelementin vaihtamisen aika ja parantavat merkittävästi tuotannon tehokkuutta.


Hot Tags: polymeerisulatettu laskostettu suodatinelementti, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like