Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliverkko

Metallinen sintrattu mesh suodatin pääsuodatinmateriaali hyväksyy standardin viisikerroksinen sintrattu verkko. Standardi viisikerroksinen sintrattu verkko on viisikerroksinen ruostumaton teräsverkko, joka on päällekkäin ja tyhjö sintrattu.
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metallilankasuojattu suodatin Tuote Johdanto:

Metallinen sintrattu mesh suodatin pääsuodatinmateriaali hyväksyy standardin viisikerroksinen sintrattu verkko. Standardi viisikerroksinen sintrattu verkko on viisikerroksinen ruostumaton teräsverkko, joka on päällekkäin ja tyhjö sintrattu. Suodatinelementistä valmistetaan samat korroosionkestävyys, hyvä läpäisevyys, suuri lujuus, helppo puhdistus ja huuhtelu, tarkka suodatusmäärä, puhdas ja puhdas suodatinmateriaali, eikä metalliverkosta lankeemista. Pääliitäntätila: vakio liitäntä (kuten 222/220/226)), nopea liitäntäliitäntä, kierreliitäntä, laippaliitäntä, solmupistoke, erityinen käyttöliittymä. Käytetään polyesterin, vedenkäsittelyn, öljyn, lääkkeiden, elintarvikkeiden ja juomien, kemikaalien, kemiallisten kuitujen ja korkean lämpötilan suodattamisessa.

1.jpg

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metallilankasuojattu suodatin Tuotteen ominaisuudet:

1) Vakioverkkokerrosverkko koostuu suojakerroksesta, tarkkuusohjauskerroksesta, dispergointikerroksesta ja monikerroksisesta vahvistuskerroksesta;

2) Suuri lujuus: Viiden kerroksen seulonteroituksen jälkeen sillä on erittäin suuri mekaaninen lujuus ja puristuslujuus.

3) Suuri tarkkuus: tasainen suodatuskyky voidaan saavuttaa 2 - 200-suodatinkokoon;

4) Lämmönkestävyys: kestävä jatkuva suodatus -200 astetta 650 astetta;

5) Puhdistettavuus: Se on helppo puhdistaa pintasuodatusrakenteen ansiosta erinomaisella vastavirtapuhdistusteholla.

2.jpg

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankaverkko, joka on upotettu patruunasuodattimen tuotteeseen:

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu metalliverkko upotettu patruunasuodatinta käytetään polyesteri-, vedenkäsittely-, öljy-, lääke-, elintarvike- ja juomateollisuuden, kemikaalien, kemiallisten kuitujen ja korkean lämpötilan suodattamiseen.

3.jpg

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu lankaverkko litteä patruunasuodatin Laadunvarmistus:

Yrityksemme on nykyaikainen yritys, joka integroi T & K, suunnittelu, valmistus ja myynti. Se kokoaa joukon teknisiä tutkimus- ja kehitystyöntekijöitä, jotka voivat tarjota teknisiä neuvotteluja, laitteiden valintaa ja asennustyötä ilmaiseksi ja ratkaista kaikki tuotteen käytön ja huollon prosessin ongelmat. Tarjoa kaikki mahdollinen huoltopalvelu.


Hot Tags: ruostumaton teräs lankaverkko laskostettu patruunasuodatin, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

You Might Also Like