Yrityksen historia

Henan Senjie suodatus Equipment Co, Ltd. peräisin 116th tehdas on perustettu vuonna 1939 (nyt AVIC Aviation Industry Group vanha sotilaallinen yritys AVIC). Se perustettiin ensimmäisen kerran 1980-luvun alussa sotilasilmailun suodatus teknologian siirron siviili tuotteita. Se kattaa 20 10000 neliömetriä, yhteensä henkilöstön yli 700 ihmistä, 185 Lähi ja vanhempi tekninen henkilöstö.

Yhtiöllä on kolme öljyn suodatin tuotantolinjoja, kolme veden suodatus tuotanto linjat, kaksi Ilmastointi kompressori suodatin tuotantolinjoja, kahden suodatus laitteet tuotantolinjojen, vuotuinen tuotantokapasiteetti on 2 miljoonaa suodattimen osien, 5000 suodatus laitteiden tuotantokapasiteetin ja tutkimus- ja kehitys Center. Yksi tarkastus keskus, 100 % tehtaan tuotteet on testattu suojella tuotteiden laatua.

Senjie ihmisten aina noudattaa ”innovointia, laatua, palvelua, talouden, omistautumista, kiitollisuus”12-sana käsite. Omaksua uusia ideoita, tiukasti hallita, seurata monipuolinen palvelujen ja vaatia tekemään korkealaatuisia tuotteita. ”Harjoittamisesta, henkilöstön, teknologian, henki, nimissä” 10 sanaa. Nyt meillä on ryhmä pystyy johtohenkilöstön ja korkea laatu ammatillinen tekninen joukkue, mukava ja tyylikäs toimistoympäristössä ja uusi moderni standardin tehdas. Otamme laatua elämää, kun prestige hinta perustuu liiketoiminnan uskovansa Henan, haluavat maailman pohjoisessa.

image001.jpg