PTFE vesisuodatinpussi

Nestesuodattimen pussin suodatuspinta käsitellään erikoislasilla, joka voi tehokkaasti estää kuidun pääsemästä pois saastuneesta suodoksesta ja voi välttää perinteisen vierintäkäsittelyn aiheuttamaa suodatusreiän liiallista tukkeutumista ja lyhentää suodattimen käyttöikää laukku. Kaikki raaka-aineet ovat valkoisia, ilman erityistä valkaisutusta,

Tuotetiedot

PTFE vesisuodatinpussi Tuotteen esittely:

Nestesuodattimen pussin suodatuspinta käsitellään erikoislasilla, joka voi tehokkaasti estää kuidun pääsemästä pois saastuneesta suodoksesta ja voi välttää perinteisen vierintäkäsittelyn aiheuttamaa suodatusreiän liiallista tukkeutumista ja lyhentää suodattimen käyttöikää laukku. Kaikki raaka-aineet ovat valkoisia, ilman erityistä valkaisukäsittelyä, noudattavat täysin ympäristönsuojelustandardeja ja neulahuovan kolmiulotteisen suodatinkerroksen ansiosta, kun neste virtaa suodattimen pussin läpi, hiukkaset pysyvät sisäseinässä nestesuodattimen pussiin syvän suodatusmekanismin ansiosta. Pinta ja syvyys, korkea keruu tehokkuus kiinteiden tai kolloidisten hiukkasten osalta. Neulahuuvin paksuus on yhtenäinen, vakaa avautumissuhde ja riittävä lujuus tekevät suodatinpussi stabiiliksi ja käyttöaika on pidempi. Viiden viiran kaksiosainen neulan tiukin ompelu varmistaa, että jokainen nestesuodatinpussi saavuttaa parhaan suodatustuloksen.

1.jpg

PTFE vesisuodatinpussi Tuotteen ominaisuudet:

1. Nopean teollisen ompelukoneen tuotanto ilman silikoniöljyn jäähdytystä ei aiheuta silikoniöljyvahingon ongelmaa.

2. Sauman parannuksen jälkeen pussin suulla ei ole suurta uloketta, ja sivuvuodosta johtuva sivuvuoto ei ole pinhole ja aiheuttaa sivuvuotoa.

Kuviossa 3 suodattimen pussin etiketti, joka on merkitty tuotespesifikaatioineen ja malleineen, on valittu helpottamaan suodatinpussin poistamista estämään suodoksen saastuminen käytettävässä tarrassa ja musteessa.

4, suodatustarkkuus vaihtelee välillä 0,5 mikronia - 750 mikronia, materiaali jaetaan polyesteriin, polypropyleeniin, nailoniin ja muihin suodatinpusseihin.

5, ruostumaton teräs ja galvanoitu teräsrengas argonkaarihitsaustekniikka. Halkaisijan virhe on vain alle 0,5 mm ja vaakasuora virhe on alle 0,2 mm. Tästä teräsrenkaasta valmistettu suodatinpussi asennetaan laitteeseen tiivistymisasteen parantamiseksi ja sivuvuodon todennäköisyyden vähentämiseksi.

6. Muovirenkaan halkaisija on 105, 120, 150, 180, 200, 220 jne.

2.jpg

PTFE vesisuodatinpussi Tuotesovellus:

1. Käytetään laajalti erilaisissa jätevesi- ja syövyttävissä nesteissä ja eräissä suodatintankkeissa, jotka on kiinnitettävä muovisella bajonettilla.

Elektroniikkateollisuus: epäpuhtauksien poistaminen kuparifolioelektrolyysikestävästä säiliöstä, sinkkikerrostumien poisto sinkkihydroksidiliuoksesta, jäähdytysnesteen suodatus

2.Petrokemikaalit: ilmailun kerosiinin suodatus, voiteluöljyn suodatus, öljyn talteenotto, nesteiden ja kaasujen suodatus PVC: n tuotannossa, öljyn ja polttoöljyjen lisäaineiden suodatus, öljyn ja maakaasun rikinpoisto ja amiiniliemien suodatus

3. Auto: rasvanpoistosuodatin elektroforeettiselle maalille, esisuodatus ultrasuodatukseen, lakan ja päällysteen suodatus, deuteroidun nesteen ja veden esikäsittely, esikäsittelyliuoksen rasvanpoisto, ajoneuvon suihkuveden suodatus

3.jpg

PTFE vesisuodatinpussi Ohjeet:

1. Tarkista, onko asennetun suodatinpussin mallikoko sopusoinnussa suodatinrajapinnan kanssa ja tarkista, onko uuden suodatinpussin laatu vikoja.

2. Suodatinpussi on käytettävä yhdessä tukiverkon kanssa ja lähellä tukiverkon sisäseinää. Varmista, että tukiverkon sinisessä sisäseinässä ei ole puristeita.

3. Kun suodattimen ylä- ja alapuolella oleva paine-ero on 1-1,5 kg / cm2, vaihda se uudella suodatinpussiin tai puhdista suodatinpussi.

4. Suodatinkassit valmistetaan yleensä hienoista polypropyleeni-, nailon- tai polyesterisuodattimista. Nämä materiaalit ovat vähemmän hydrofiilisiä ja kuitujen pinta ei kastu vedellä, joten käytä muita pintoja ennen käyttöä. Neste, jolla on pienempi jännite, kastuu. Ennen asennusta sinun on upotettava suodatinpussi suodatettuun nesteeseen muutaman minuutin ajan. Kun kuitu on märkä, neste imeytetään suodatinmateriaaliin kapillaarisella toiminnalla, joka voi tehokkaasti vähentää alkupainehäviötä.


Hot Tags: PTFE vesisuodatinpussi, toimittajat, valmistajat, tehdas, hinta

Tutkimus

Saatat myös pitää